nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t
Hvit fiskesuppe
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t
Hvit fiskesuppe
For å få en litt magrere suppe bruker Brimi meljevning istedenfor fløte i denne suppa, men det kan du velge sjøl. Fennikel og stjerneanis lager ekstra god smak.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kutt opp løk, fennikel og 1/2 gulrot, og fres dette kjapt i litt olje. Ha på hvitvin eller eplesaft, og kok inn til væsken er nesten helt borte.
Ha i stjerneanis, laurbærblad og hele pepperkorn, og hell på fiskekraft og melk. Kok opp og trekk til side, og la krafta putre 1/2 time for å få ut all smaken.
Lag meljevning, sil krafta og spe med den. La den putre i 15 minutter for å få vekk melsmaken.
Kutt 1/2 gulrot og 1/2 sellerirot i små terninger og legg i suppa og kok opp. Kutt så fisken i litt større terninger og la den trekke i suppa til den er ferdig.
Smak til med salt, pepper og sitron til slutt.