nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Indonesisk gryte
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Indonesisk gryte
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.2 (23 stemmer)
Smaken av kokosmelk, chili, sitrongress, gul karripasta og fersk ingefær er karakteristisk for Østens kjøkken. Gul karripasta kan du kjøpe i asiatiske butikker. Sitrongress kan du også kjøpe hermetisk på små glass.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær kyllingen i strimler. Stek i olje i en varm wok. Rensk chili for frø og hinner og finhakk.
Del sitrongress i fire på langs og bank litt på stilken på den tykkeste enden.
Ha kokosmelk i en kjele tilsett stekt kylling, finhakket chili, løk i båter, gul paprika i strimler og sitrongress eller limesaft.
La det småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt, fersk ingefær, hvitløk og limesaft. Tilsett sitrongresset. Det skal bare ligge i woken for å gi god smak.
Server gryten med kokt jasminris.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.2 (23 stemmer)