Ingefærkaker
Ingefærkaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
30min

Ingefærkaker

nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
30min

Ingefærkaker

Snadder som du kan ta med på piknik! Foto: Olof Abrahamsen

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4 (2 stemmer)
Småkaker med herlig smak av ingefær og sjokolade.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Pisk smør og sukker til en krem. Tilsett egg og sirup.

  2. Bland i mel, bakepulver, salt og ingefær og rør sammen til en deig. Form til en pølse og skjær i biter. Form deigbitene til kuler og trill dem i sukker. Sett dem på bakepapir på stekeplate.

  3. Stek kakene midt i ovnen ved 175° i 10–12 minutter. Avkjøl på rist.

  4. Smelt sjokolade og dypp halvparten av hver kake i den. La sjokoladen stivne og server kakene.

Snadder som du kan ta med på piknik! Foto: Olof Abrahamsen

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN