Ingefærkaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
30min

Ingefærkaker

nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
30min

Ingefærkaker

Snadder som du kan ta med på piknik! Foto: Olof Abrahamsen

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.2 (10 stemmer)
Småkaker med herlig smak av ingefær og sjokolade.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Pisk smør og sukker til en krem. Tilsett egg og sirup.

  2. Bland i mel, bakepulver, salt og ingefær og rør sammen til en deig. Form til en pølse og skjær i biter. Form deigbitene til kuler og trill dem i sukker. Sett dem på bakepapir på stekeplate.

  3. Stek kakene midt i ovnen ved 175° i 10–12 minutter. Avkjøl på rist.

  4. Smelt sjokolade og dypp halvparten av hver kake i den. La sjokoladen stivne og server kakene.

Snadder som du kan ta med på piknik! Foto: Olof Abrahamsen

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.2 (10 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN