Jordbærpai Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
1t 10min
totalt
1t 30min

Jordbærpai

nivå
Middels
aktiv
1t 10min
totalt
1t 30min

Jordbærpai

Søt og smakfull pai med jordbær. Denne paien er perfekt å servere til dessert. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (65 stemmer)
Legg i jordbærene før de er helt tint, hvis du bruker frosne bær.      

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Bland ingrediensene til paideigen og trykk den ut i en paiform 24–26 cm i diameter eller en firkantet form. Sett formen kjølig i ca. 30 minutter.

    Skjær jordbærene i biter og fordel dem over deigen, eller bruk frosne bær. Rør sammen rømme, egg, sukker og vaniljesukker og hell det over jordbærene.

    Stek paien ved 200 ° i 30–40 minutter og avkjøl den før servering.

    Server gjerne paien med jordbær og siktet melis.

Søt og smakfull pai med jordbær. Denne paien er perfekt å servere til dessert. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (65 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN