Kamskjell - carpaccio med limeskall og pære/oliven Oppskrift
nivå
Lett
totalt
10min

Kamskjell - carpaccio med limeskall og pære/oliven

nivå
Lett
totalt
10min

Kamskjell - carpaccio med limeskall og pære/oliven

Lett og deilig fingermat - ferske kamskjell med limeskall, pære og olivenolje. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (20 stemmer)
Kamskjell carpaccio med limeskall og pære.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Kamskjell(per munnfull)
1ts
Lime(skall)
1stk
2dråpe(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kamskjellene i så tynne skiver du klarer. Legg dem på serveringsfat. Hakk pæren i biter og press noen dråper pæresaft gjennom en sikt. Bland pæresaften med ørlite limeskall, limesaft og noen dråper olivenolje. Pensle blandingen på kamskjellene. Det sarte pærepreget smaker spesielt godt med chablis.

Lett og deilig fingermat - ferske kamskjell med limeskall, pære og olivenolje. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (20 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN