Kamskjell med granateple Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kamskjell med granateple

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kamskjell med granateple

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (118 stemmer)
Kamskjell gjør seg alltid som en forrett. Her serveres dem med friske biter av granateple.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
8stk
Kamskjell( (rensede))
0.5stk
2ss
Smør( til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær mango og sjalottløk i bittesmå terninger. Finsnitt persille (særlig stilkene). Stek på lav varme til løken er blank. Ha i mango og stek i noen minutter.

  2. Lag forsiktig rutemønster i kamskjellene og stek dem på høy varme i smør.

  3. Server kamskjellene med stekesju, mangoblandingen og granateple.

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (118 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN