nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t
Kanelstekte rotgrønnsaker
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t
Kanelstekte rotgrønnsaker
SÆREGEN SMAK: Prøv kanel på rotgrønnsakene dine!
Foto: Opplysningskontoret for frukt og grøntOppskrift
Opplysningskontoret for frukt og grønt
mat@dagbladet.noVurdering
Bakte rotgrønnsaker som gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete smaker helt herlig. Her har rotgrønnsakene fått et dryss kanel før de bakes i ovn. Det gir en særegen og pikant smak til grønnsakene, og er kjempegodt f.eks. til stekte middagsretter.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Vask og rens grønnsakene og skjær i biter.
Legg i grønnsakene i en ildfast form og drypp over olje. Strø på salt og kanel.
Stek midt i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter til grønnsakene er møre, dryss over kruspersille og server til stekt fisk eller kjøtt.
SÆREGEN SMAK: Prøv kanel på rotgrønnsakene dine!
Foto: Opplysningskontoret for frukt og grøntOppskrift
Opplysningskontoret for frukt og grønt
mat@dagbladet.no