nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Kjøttboller med fennikel
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Kjøttboller med fennikel
Dette er kjøttboller som både små og store vil like!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Ha kjøttdeig, parmesan, fennikelfrø, brødsmuler og hvitløk i en bolle. Strø på salt og pepper og bland godt til en farse. Trill deigen til valnøttstore kjøttboller.
Varm olje i en stekepanne, legg i kjøttboller, og stek dem pent brune til de er gjennomstekt. Legg dem på et fat.
Legg løk, fennikel og gulrot i stekepannen, og la det steke i 8–10 minutter til det får fin farge.
Tilsett tomater, fyll boksen med vann, og hell i pannen med en klype sukker. La det koke opp, og legg kjøttbollene tilbake i pannen til de er gjennomvarme. Rør i persille og riv over parmesan. Server med brød til.