Kjøttboller med fennikel Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kjøttboller med fennikel

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kjøttboller med fennikel

Kjøttboller med fennikel og deilig saus av løk, fennikel, gulrot, knuste tomater og finhakket persiller. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.3 (3 stemmer)
Dette er kjøttboller som både små og store vil like!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
50g
Parmesan(revet)
1ts
Fennikel(knuste)
50g
Brød(brødsmuler)
2fedd
Hvitløk(finhakket)
1klype(r)
1klype(r)

Saus

1stk
Løk(finhakket)
1stk
Fennikel(finhakket)
1stk
Gulrot(finhakket)
1klype(r)
1stk
Bladpersille(en potte, finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Ha kjøttdeig, parmesan, fennikelfrø, brødsmuler og hvitløk i en bolle. Strø på salt og pepper og bland godt til en farse. Trill deigen til valnøttstore kjøttboller.

  2. Varm olje i en stekepanne, legg i kjøttboller, og stek dem pent brune til de er gjennomstekt. Legg dem på et fat.

  3. Legg løk, fennikel og gulrot i stekepannen, og la det steke i 8–10 minutter til det får fin farge.

  4. Tilsett tomater, fyll boksen med vann, og hell i pannen med en klype sukker. La det koke opp, og legg kjøttbollene tilbake i pannen til de er gjennomvarme. Rør i persille og riv over parmesan. Server med brød til.

Kjøttboller med fennikel og deilig saus av løk, fennikel, gulrot, knuste tomater og finhakket persiller. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.3 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN