nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Kjøttboller med urtedipp
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Kjøttboller med urtedipp
Vi har brukt små snacksagurker mellom hver kjøttbolle på spydet. Ta gjerne med friske sukkererter, små gulrøtter og tomater og spis ved siden av bollene og dippen.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rør deigen først seig med salt. Bland i de andre ingrediensene bortsett fra kremfløten. Rør i fløten litt etter litt, til det blir en glatt deig. Bland gjerne deigen sammen i en kjøkkenmaskin.
Form til små kjøttboller ved hjelp av en teskje. Glem ikke å bløte hendene med kaldt vann innimellom slik at kjøttbollene blir jevne og fine.
Smelt smøret i stekepannen og stek kjøttbollene pent brune til de er gjennomstekt.
Bland sammen ingrediensene til dippen og smak til. Server den til kjøttbollene.