nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Kjøttdeiggulasj med poteter
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Kjøttdeiggulasj med poteter
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.6 (5 stemmer)
Deilig, fyldige suppen, med smak av karve, er nesten som en gryterett.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
500g
300g
2stk
Paprika(rød)
400g
2ss
400g
Tomat(knuste)
8dl
Kyllingkraft (hønsebuljong)(vann+terning)
2ts
2stk
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Skrell løk, gulrot og potet. Del og kjern ut paprika. Hakk løken. Skjær gulrot, poteter og paprika i terninger.
Stek alle grønnsaker og kjøttdeigen i olje i en kjele. Tilsett buljong, tomater og krydder. La det koke til grønnsakene blir myke, ca. 15 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.6 (5 stemmer)