Kokos- og sitronkake
Kokos- og sitronkake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Kokos- og sitronkake

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 15min

Kokos- og sitronkake

Enkel kokos- og sitronkake Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1.5 (3 stemmer)
Kokos og sitron er en herlig smakskombinasjon. Server den med melisglasur.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
3stk
1stk
Sitron(revet skall og saft)

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret og avkjøl. Visp egg og sukker til lett og luftig eggedosis. Tilsett kesam, smeltet smør, sitronskall og saft.


  2. Bland sammen mel, bakepulver, vaniljesukker og kokos. Vend det i eggedosisen.


  3. Smør formen og strø den med kokos. Hell i røren. Stek kaken på nederste rille i ovnen på rist ved 175° i ca. 50 minutter.


  4. Avkjøl kaken en stund i formen. Ta den ut og legg på fat. Rør sammen en melisglasur og smør over kaken.


  5. Pynt gjerne med kokosmasse som du rister gyllen i tørr, varm panne.

Enkel kokos- og sitronkake Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1.5 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN