nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 15min
Kokos- og sitronkake
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t 15min
Kokos- og sitronkake
Kokos og sitron er en herlig smakskombinasjon. Server den med melisglasur.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smelt smøret og avkjøl. Visp egg og sukker til lett og luftig eggedosis. Tilsett kesam, smeltet smør, sitronskall og saft.
Bland sammen mel, bakepulver, vaniljesukker og kokos. Vend det i eggedosisen.
Smør formen og strø den med kokos. Hell i røren. Stek kaken på nederste rille i ovnen på rist ved 175° i ca. 50 minutter.
Avkjøl kaken en stund i formen. Ta den ut og legg på fat. Rør sammen en melisglasur og smør over kaken.
Pynt gjerne med kokosmasse som du rister gyllen i tørr, varm panne.