Kokt kylling med eple og karri
Kokt kylling med eple og karri Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kokt kylling med eple og karri

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kokt kylling med eple og karri

Kokt kylling er magert og godt, og servert med epler, karri og basmatiris er dette en spennende middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.5 (1 stemmer)
Eple, karri og kylling er en god kombinasjon. Basmatiris kan erstattes av annen ris. Bruk gjerne hurtigris, så er det fort gjort!    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Krydre kyllingfiletene med 1 ts salt. Kok opp crème fraîche med vann, karri og ½ ts salt.

  2. Skrell, ta ut kjernehus og skjær 1 eple i terninger. Legg kylling og eple i sausen og la det trekke i ca. 10 minutter til det er gjennomkokt. Snu kyllingen etter ca. 5 minutter. Smak sausen til.

  3. Kok risen som anvist på pakken.

  4. Skjær agurken i halvmåner. Rens og finhakk paprika. Bland grønnsakene. Ta kjernehuset ut av det andre eplet og skjær det i båter. Fordel eplebåtene over kyllingen ved servering.

  5. Server gjerne litt mangochutney til kyllingen og strø over et lite dryss med karri.

Kokt kylling er magert og godt, og servert med epler, karri og basmatiris er dette en spennende middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN