nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Kokt kylling med eple og karri
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Kokt kylling med eple og karri
Eple, karri og kylling er en god kombinasjon. Basmatiris kan erstattes av annen ris. Bruk gjerne hurtigris, så er det fort gjort!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Krydre kyllingfiletene med 1 ts salt. Kok opp crème fraîche med vann, karri og ½ ts salt.
Skrell, ta ut kjernehus og skjær 1 eple i terninger. Legg kylling og eple i sausen og la det trekke i ca. 10 minutter til det er gjennomkokt. Snu kyllingen etter ca. 5 minutter. Smak sausen til.
Kok risen som anvist på pakken.
Skjær agurken i halvmåner. Rens og finhakk paprika. Bland grønnsakene. Ta kjernehuset ut av det andre eplet og skjær det i båter. Fordel eplebåtene over kyllingen ved servering.
Server gjerne litt mangochutney til kyllingen og strø over et lite dryss med karri.