Krispige ruter
Krispige ruter Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min

Krispige ruter

nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min

Krispige ruter

Fluffy, myk kake med deilig krisp i toppen, med mørk sjokolade. Krispige ruter er rett og slett supergodt! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Fluffy, myk kake med deilig krisp i toppen, med mørk sjokolade. I stedet for Rice krispies kan du bruke grovknuste frokost­flakes å blande i toppingen.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200 °. Kle en langpanne ca. 22 x 32 cm med bakepapir.

    Rør smør og sukker luftig. Tilsett ett egg av gangen, og rør i deigen mellom hvert egg. Sikt i de tørre ingrediensene, og tilsett melken. Rør forsiktig.

    Fordel røren i formen, og stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter.

    Bryt sjokolade til toppingen i biter, og smelt i vannbad eller i mikroovnen. Rør smøret mykt, og tilsett det i den smeltede ­sjokoladen sammen med melis og vaniljesukker. Rør deigen et par minutter til den blir luftig.

    Bland i krispies, og fordel glasuren jevnt over den kalde kaken. Sett den kaldt, og skjær i biter ved servering.

Fluffy, myk kake med deilig krisp i toppen, med mørk sjokolade. Krispige ruter er rett og slett supergodt! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN