nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Krydrede grillspyd med topping
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Krydrede grillspyd med topping
Svinenakke er saftig og smakfullt, og gjør seg godt som grillmat.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær kjøttet i terninger, ca. 4 x 4 cm, og tre terningene på spyd. Trespyd må legges i vann ca. 30 minutter før grilling.
Kjern ut og finhakk chili. Legg i en liten skål. Press i hvitløken og tilsett røkt paprika og rapsolje. Rør om. Pensle spydene med blandingen. Strø på salt og pepper.
Grill spydene til de er gjennomstekte, ca. 6 minutter på utegrill eller på grillvarme i ovnen. Snu på dem av og til.
Legg spydene på en skjærefjøl eller bakepapir. Fordel pepperrot, parmesan og timian over.
Server gjerne med en salat, bakt potet eller ovnsbakte potetbåter, og en god saus eller salsa.