Krydrede grillspyd med topping
Krydrede grillspyd med topping Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Krydrede grillspyd med topping

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Krydrede grillspyd med topping

Krydrede grillspyd med høvlet pepperrot, parmesan og fersk timian. Server med salat, bakt potet eller ovnsbakte potetbåter, og en god saus. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Svinenakke er saftig og smakfullt, og gjør seg godt som grillmat.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Chili(rød)
2ss
1klype(r)
1klype(r)
Svart pepper(grovmalt)

Topping

2dl
Pepperrot(fersk, revet eller høvlet)
1dl
Parmesan(revet eller høvlet)
3kvist

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kjøttet i terninger, ca. 4 x 4 cm, og tre terningene på spyd. Trespyd må legges i vann ca. 30 minutter før grilling.

  2. Kjern ut og finhakk chili. Legg i en liten skål. Press i hvitløken og tilsett røkt paprika og rapsolje. Rør om. Pensle spydene med blandingen. Strø på salt og pepper.

  3. Grill spydene til de er gjennomstekte, ca. 6 minutter på utegrill eller på grillvarme i ovnen. Snu på dem av og til.

  4. Legg spydene på en skjærefjøl eller bakepapir. Fordel pepperrot, parmesan og timian over.

  5. Server gjerne med en salat, bakt potet eller ovnsbakte potetbåter, og en god saus eller salsa.

Krydrede grillspyd med høvlet pepperrot, parmesan og fersk timian. Server med salat, bakt potet eller ovnsbakte potetbåter, og en god saus. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN