Kylling- og grønnsaksform
Kylling- og grønnsaksform Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kylling- og grønnsaksform

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kylling- og grønnsaksform

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (6 stemmer)
Med brokkoli og squash med baconsmak! Server med en crème fraîche dressing.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Dressing

2ss
Kremost(naturell)
1ss
Sennep(søt og sterk)

SLIK GJØR DU

  1. Del kyllingfilet i to. Press sitronsaft over kyllingen. Ringle litt olivenolje over og krydre med salt og pepper. La det stå og trekke mens du forbereder resten.

  2. Rens grønnsakene og del i mindre biter. Varm oljen i en vid stekepanne og stek alle grønnsakene lett i oljen. Legg grønnsaker i en ildfast form og kyllingen over grønnsakene. Del baconet i mindre biter og fordel det rundt kyllingen. Sett pannen i nedre del av ovnen ved 200° i ca. 30 minutter.

  3. Lag dressingen. Bland hakket hvitløk med de øvrige ingrediensene. Smak til med salt og pepper og eventuelt med litt eddik.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN