Kylling- og grønnsaksform Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kylling- og grønnsaksform

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kylling- og grønnsaksform

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (8 stemmer)
Med brokkoli og squash med baconsmak! Server med en crème fraîche dressing.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Dressing

2ss
Kremost(naturell)
1ss
Sennep(søt og sterk)

SLIK GJØR DU

  1. Del kyllingfilet i to. Press sitronsaft over kyllingen. Ringle litt olivenolje over og krydre med salt og pepper. La det stå og trekke mens du forbereder resten.

  2. Rens grønnsakene og del i mindre biter. Varm oljen i en vid stekepanne og stek alle grønnsakene lett i oljen. Legg grønnsaker i en ildfast form og kyllingen over grønnsakene. Del baconet i mindre biter og fordel det rundt kyllingen. Sett pannen i nedre del av ovnen ved 200° i ca. 30 minutter.

  3. Lag dressingen. Bland hakket hvitløk med de øvrige ingrediensene. Smak til med salt og pepper og eventuelt med litt eddik.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN