
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllingrulader med grønn saus
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllingrulader med grønn saus
Kyllingrulader med deilig fyll av fetaost og persille i en herlig kremsaus. Like godt til hverdags som til fest.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200°. Del filetene i to, og bank dem ut mellom to plastposer til 5–7 mm tykkelse. Smuldre fetaost og bland med hakket persille. Fordel det på filetene, rull sammen filene og fest med en tannpirker. Strø på salt og pepper.
Varm en panne med litt rapsolje, og stek rullene til de får fin farge. Etterstek i ovnen i ca. 15 minutter.
Kok ut pannen med buljong og fløte.
Hell sausen over i en mikser og kjør den til en glatt saus sammen med erter, spinat og persille i ca. 5 minutter.
Hell sausen tilbake i pannen, og la det koke opp sammen med sitronskall og presset hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Legg ruladene i pannen, og pynt med urter. Server med potetmos eller kokte poteter.