Kyllingsalat med egg Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kyllingsalat med egg

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kyllingsalat med egg

Mettende salat med masse gode smaker og hjemmelaget dressing. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Egg
Fisk

Oppskrift

Vurdering

4 (5 stemmer)
Dette er en fantastisk smaksrik salat, som du enkelt kan variere etter sesong og tilgang.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1klype(r)
1klype(r)
8stk
Potet(små, kokte)
20stk
Oliven(uten sten)
4stk
Egg(kokte)

Servering

1pose(r)
Reddik(i tynne skiver)
1boks(er)
Ansjos(grovhakket, kan sløyfes)

SLIK GJØR DU

  1. Tørk kyllingen og strø på salt og pepper. Stek til kyllingen er gjennomstekt ca. 5 minutter på hver side.

  2. Del tomater i to og del rødløk i båter. Rensk paprika og del i mindre biter. Del poteten og aspargesen i mindre biter. Pensle dem med olje og salte og stek til de begynner å få farge.

  3. Press hvitløken i en bolle. Tilsett resten av ingrediensene og pisk sammen. Smak til med salt og pepper, og smak til om du ønsker mer smak av eddik og sennep.

  4. Grovhakk olivenene og del salaten i mindre biter. Legg dette sammen med de grillede grønn­sakene i en bolle. Hell over halvparten av dressingen og bland godt. Smak til med salt og pepper.

  5. Legg salaten på fire tallerkener. Skjær kyllingen i skiver, fordel den over og legg på oliven. Del eggene og legg den oppå. Drypp over resten av dressingen og server.

  6. Ferske urter, reddiker og grovhakket ansjos er også godt å ha i denne salaten.

Mettende salat med masse gode smaker og hjemmelaget dressing. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Egg
Fisk

Oppskrift

Vurdering

4 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN