Kyllingsalat med egg
Kyllingsalat med egg
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Tørk kyllingen og strø på salt og pepper. Stek til kyllingen er gjennomstekt ca. 5 minutter på hver side.
Del tomater i to og del rødløk i båter. Rensk paprika og del i mindre biter. Del poteten og aspargesen i mindre biter. Pensle dem med olje og salte og stek til de begynner å få farge.
Press hvitløken i en bolle. Tilsett resten av ingrediensene og pisk sammen. Smak til med salt og pepper, og smak til om du ønsker mer smak av eddik og sennep.
Grovhakk olivenene og del salaten i mindre biter. Legg dette sammen med de grillede grønnsakene i en bolle. Hell over halvparten av dressingen og bland godt. Smak til med salt og pepper.
Legg salaten på fire tallerkener. Skjær kyllingen i skiver, fordel den over og legg på oliven. Del eggene og legg den oppå. Drypp over resten av dressingen og server.
Ferske urter, reddiker og grovhakket ansjos er også godt å ha i denne salaten.