Mandel- og sjokoladekaker Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Mandel- og sjokoladekaker

nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Mandel- og sjokoladekaker

Ingen grunn til å spare på sjokoladen! Her får du alle favorittene dine i én kake. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Ingen grunn til å spare på sjokoladen! Her får du alle favorittene dine i én kake.    

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175º. Rist mandel­flakene i en tørr stekepanne på middels varme til de blir gyllenbrune, i ca. 5-7 minutter.

    Hakk sjokoladen og rør raskt sammen i kjøkkenmaskin eller for hånd med resten av ingrediensene til en deig.

    Form deigen til 3 ruller med hjelp av litt mel. Legg på bakepapirkledd plate. Stek kakene midt i ovnen i ca. 20 minutter.

    Avkjøl i ca. 10 minutter og skjær opp rullene i biter. La kakene bli helt kalde på rist og oppbevar dem i tette glass.

Ingen grunn til å spare på sjokoladen! Her får du alle favorittene dine i én kake. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN