Mandelbunn med tyttebærkrem Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Mandelbunn med tyttebærkrem

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Mandelbunn med tyttebærkrem

Saftig mandelbunn med frisk smak av sitron. Server med lekker, hjemmelaget tyttebærkrem. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (22 stemmer)
Sitron er en frisk og god smakstilsetning. Denne røren kan du bruke til muffins også og smaker godt til is.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5stk
1stk
Sitron(revet skall)
250g
Mandler(malte)

Tyttebærkrem

3dl
Krem(pisket)
1dl
Tyttebær(rørte)

SLIK GJØR DU

  1. Pisk egg og sukker luftig til eggedosis. Bland kardemomme, revet sitronskall og malte mandler. Vend det forsiktig i eggedosisen sammen med sitrondråper. Hell røren i en godt smurt kakeform, 26 cm i diameter.

  2. Stek kaken på rist på nederste rille i ovnen ved 180˚ i cirka 30 minutter.

  3. Kjenn med en kakenål om kaken er ferdig.

  4. Avkjøl kaken i formen.

  5. Pisk fløten til krem og smakt til med rørte tyttebær. Server kaken i biter og med tyttebærkremen.

Saftig mandelbunn med frisk smak av sitron. Server med lekker, hjemmelaget tyttebærkrem. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (22 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN