Mango lassi Oppskrift
nivå
Lett
totalt
10min

Mango lassi

nivå
Lett
totalt
10min

Mango lassi

Når jeg lager mango lassi, passer jeg på at alle ingrediensene er så kalde som mulig. Foto: Mette Randem

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (6 stemmer)
Den klassiske lassien. Når jeg lager mango lassi, passer jeg på at alle ingrediensene er så kalde som mulig.Det beste er å bruke slike deilige fiberløse pakistanske mangoer. Det er også helt fint å bruke frossen mango i terninger, som man får i frysedisken. Med søt mango tilsetter jeg ikke noe sukker. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5dl
Yoghurt(naturell)
200g
1dl
Mango(juice)

SLIK GJØR DU

  1. Kjør yoghurt, mango og isbiter sammen i en blender. Det er om å gjøre å få en fin, luftig blanding, så ikke stopp for tidlig. 

Når jeg lager mango lassi, passer jeg på at alle ingrediensene er så kalde som mulig. Foto: Mette Randem

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN