Minipaier med reker Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
35min

Minipaier med reker

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
35min

Minipaier med reker

Disse småpaiene gjør suksess både som en enkel forrett, på en buffé eller som en godbit til drinken. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

3.5 (1 stemmer)
Disse småpaiene gjør suksess både som en enkel forrett, på en buffé eller som en godbit til drinken.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Paideig(ferdig paideig fra kjøledisken)
1stk
Egg(sammenpisket)

Fyll

2stk
3ss
Dill(frisk, finhakket)
400g

Pynt

1stk
Sitron(revet skall)
15stk
1bunt

SLIK GJØR DU

  1. Trill paideigen ut. Skjær paideigen ut i 12 ruter og legg i smurte folieformer eller i muffinsbrett. Prikk med en gaffel og pensle med sammenpisket egg.

    Pisk egg, crème fraîche, ost og dill sammen. Tilsett salt og pepper.

    Skrell rekene og del de store i mindre biter. Legg noen reker til side til pynt.

    Hell eggblandingen over paiene og stek dem midt i ovnen ved 200° i 15–20 minutter. Dekk med aluminiumsfolie hvis de får for mye farge.

    Løsne paiene fra formene før de er helt avkjølt. Pynt med reker, dillkvister og sitronskall.

Disse småpaiene gjør suksess både som en enkel forrett, på en buffé eller som en godbit til drinken. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

3.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN