nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
35min
Minipaier med reker
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
35min
Minipaier med reker
Disse småpaiene gjør suksess både som en enkel forrett, på en buffé eller som en godbit til drinken.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Trill paideigen ut. Skjær paideigen ut i 12 ruter og legg i smurte folieformer eller i muffinsbrett. Prikk med en gaffel og pensle med sammenpisket egg.
Pisk egg, crème fraîche, ost og dill sammen. Tilsett salt og pepper.
Skrell rekene og del de store i mindre biter. Legg noen reker til side til pynt.
Hell eggblandingen over paiene og stek dem midt i ovnen ved 200° i 15–20 minutter. Dekk med aluminiumsfolie hvis de får for mye farge.
Løsne paiene fra formene før de er helt avkjølt. Pynt med reker, dillkvister og sitronskall.