nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min
Minipaier med skinke
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min
Minipaier med skinke
Nyt disse lekre, små paiene som er fylt med ost, skinke og champignoner.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
Paideig(Se link i ingress)
75g
Skinke(røkt skinke)
2stk
2dl
2dl
Hvitost (Gulost)(revet)
0.5stk
1ss
Smør(til steking)
1stk
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175°. Kle små, smurte paiformer, ca. 4–5 cm i diameter, med deigen og sett i fryseren.
Skjær røkt skinke i små terninger og bland sammen med egg, fløte og revet ost i en bolle.
Skjær champignoner i mindre biter og hakk løken. Stek sopp og løk sammen i litt smør i en panne til det mykner.
Krydre med litt salt og pepper. Bland dette med eggene. Ta ut paiformene av fryseren og fyll dem med røren.
Stek midt i ovnen til paiene får fin farge i 20–25 minutter.
La minipaiene avkjøles noe og server dem med salat.