Minipaier med skinke Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Minipaier med skinke

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Minipaier med skinke

Nyt disse lekre, små paiene som er fylt med ost, skinke og champignoner. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Nyt disse lekre, små paiene som er fylt med ost, skinke og champignoner.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Paideig(Se link i ingress)
75g
Skinke(røkt skinke)
2stk
0.5stk
1ss
Smør(til steking)
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Kle små, smurte paiformer, ca. 4–5 cm i diameter, med deigen og sett i fryseren.

    Skjær røkt skinke i små terninger og bland sammen med egg, fløte og revet ost i en bolle.

    Skjær champignoner i mindre biter og hakk løken. Stek sopp og løk sammen i litt smør i en panne til det mykner.

    Krydre med litt salt og pepper. Bland dette med eggene. Ta ut paiformene av fryseren og fyll dem med røren.

    Stek midt i ovnen til paiene får fin farge i 20–25 minutter.

    La minipaiene avkjøles noe og server dem med salat.

Nyt disse lekre, små paiene som er fylt med ost, skinke og champignoner. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN