Ost– og spinatsuppe Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Ost– og spinatsuppe

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Ost– og spinatsuppe

God suppe å varme seg på i høstmørket. Med spinat, ost og løk er dette en kjapp og god middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Du kan gjerne bruke røkt Jarlsbergost som smakstilsetning i denne suppen. Osten har en lett, pikant røyksmak som gir god smak i varme retter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Granering

2ss
Hasselnøtter(grovhakket)
1dl
Hvitost (Gulost)(revet, gjerne røkt Jarlsberg)
2stk
3dl
Hvitost (Gulost)(revet, gjerne røkt Jarlsberg)
150g

SLIK GJØR DU

  1. Rens og hakk løken. Stek den i smør i en kjele. Rør i mel og tilsett melk og buljongterninger. La soppen koke i ca. 3 minutter. Rør i fløte og ost.

  2. Bland spinaten i suppen i flere omganger. Varm opp suppen, smak til og server.

  3. Strø over ristede hasselnøtter og revet ost ved servering.

God suppe å varme seg på i høstmørket. Med spinat, ost og løk er dette en kjapp og god middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN