Ostefylt kylling og eplechutney Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Ostefylt kylling og eplechutney

nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Ostefylt kylling og eplechutney

Lekker helgemiddag med blåmuggost og hjemmelaget eplechutney Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Server kyllingen med en hjemmelaget chutney. Den er like god varm som kald.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Vask og tørk kyllingfiletene. Skjær et dypt snitt langs fileten. Smuldre osten og fordel den i filetene. Fest gjerne med en tannpirker. Strø på salt og pepper og legg filetene på bakepapir på en stekeplate. Stek midt i ovnen ved 200° i ca. 30 minutter.

  2. Lag chutney. Skyll, kjern ut og skjær eple i terninger. Del tomater i to. Kjern ut og finhakk chili. Bland samtlige ingredienser til chutneyen i en kjele og la den koke under omrøring til blandingen har tyknet, ca. 15 minutter.

  3. Server kyllingen med stekte potetbåter, chutneyen og en salat, gjerne med polkabeter.

Lekker helgemiddag med blåmuggost og hjemmelaget eplechutney Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN