Ostefylte kyllingbryst Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Ostefylte kyllingbryst

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Ostefylte kyllingbryst

Saftige kyllingbryst fylt med kremost og urter, på en seng av couscous med paprika Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Kremost gir mye smak og passer som fyll i kylling. Kremosten er også fin å bruke i saus.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Saus

75g
Kremost(med krydder og urter)
2ss
Gressløk(finhakket )
0.5stk
Paprika(rød)
75g
Kremost(med krydder og urter)
1ss
Smør(til steking)
1ts
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Visp sammen fløte og mel i en kjele. Smuldre i buljongen. Tilsett hvitløk og kremost. La sausen trekke et par minutter under omrøring. Rør i gressløken rett før servering.

  2. Skjær et snitt i kyllingfiletene og fordel ost og hakket paprika i lommen. Fest evt. med tannpirkere.

  3. Krydre filetene med salt og pepper og stek dem i smør i panne.

  4. Lag couscous som anvist på pakken, rør inn hakket rød paprika og finhakket kryddergrønt.

Saftige kyllingbryst fylt med kremost og urter, på en seng av couscous med paprika Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN