nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t
Ostekake med rabarbra
nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t
Ostekake med rabarbra
Rabarbra gir alltid en frisk og syrlig smak, og til denne deilige ostekaken kommer det virkelig til sin rett!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bunn
Sett ovnen på 175 °.Knus kjeksen i en morter eller food processor. Smelt smøret og bland i kjeksen. Trykk blandingen jevnt utover i en smurt springform.
Stek bunn i ovnen ved 175 ° i ca. 10 minutter, la den deretter avkjøles.
Fyll
Senk varmen i ovnen til 150 °.
Rør sammen alle ingrediensene i fyllingen til en jevn deig, hell deigen i springformen oppå bunnen. Stek kaken i ovnen ved 150 ° i 30–40 minutter. Avkjøles.Rabarbrakompott
Kutt opp rabarbraen i små biter.Legg sukker i en kasserolle og la det bli brunt over litt varme. Rør ned rabarbraen i kasserollen og hell på vann. Kok alt til en kompott. Sett den kjølig.
Bre kompotten utover ostekaken.