Ostepai med tapas  Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t 30min

Ostepai med tapas

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t 30min

Ostepai med tapas

Ostepai med tapasretter som oliven, soltrøket tomat, spekeskinke og hva enn du foretrekker! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Dette er en god og fyldig ostepai som serveres med tapastilbehør. Sett fram skåler med oliven, soltørkede tomater og salatost. Tynne skiver spekeskinke og valnøtter kan du legge oppå paien.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

3dl
1klype(r)
1klype(r)

Paibunn

100g
2ss

Til servering

1glass
1boks(er)
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Bland paideigen i en mikser, og klem eller kjevle ut deigen i en paiform, ca. 26 cm i diameter.

  2. Prikk deigen med en gaffel, og sett den i kjøleskapet i ca. 20 minutter. Stek paiskallet ved 225° i ca. 10 minutter. Senk varmen til 200°.

  3. Pisk sammen egg, fløte, salt og pepper. Strø osten i bunnen av skallet, og hell eggblandingen over. Stek paien midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  4. Strø over valnøtter, og server med tilbehøret i små skåler.

Ostepai med tapasretter som oliven, soltrøket tomat, spekeskinke og hva enn du foretrekker! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN