Ostepaier med rucola
Ostepaier med rucola Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Ostepaier med rucola

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t

Ostepaier med rucola

Gode og smakfulle paier i porsjonsformer. Du kan også lage én stor pai av denne oppskriften. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Her er paiene laget som porsjonspaier som egner seg godt til en forrett. Du kan også lage denne paien i en stor paiform. Til denne oppskriften trenger du 1 porsjon grunndeig eller ferdig paideig. Her finner du oppskrift på paideig.     

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Paideig(Se link i ingress)
40g
Rucculasalat(Grovhakket)
2.5dl
100g
Norzola (Ost)(eller Normanna. Smuldret)
1dl
3stk
0.5ts

SLIK GJØR DU

  1. Trykk deigen ut i store muffinsformer (gjerne de på plate). Bruker du ferdig paideig trykker du ut sirkler ca. 7 cm i diameter og dekker formene. Sett dem kjølig.

    Fordel hakket rucola og begge ostesortene i paiskallene. Visp sammen crème fraîche, melk, egg, salt og pepper.
    Hell eggeblandingen over fyllet og stek paiene ved 200 ° i ca. 30 minutter midt i ovnen.

    Spis paiene varme og nystekte med salat til.

Gode og smakfulle paier i porsjonsformer. Du kan også lage én stor pai av denne oppskriften. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN