nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t
Ostepaier med rucola
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t
Ostepaier med rucola
Her er paiene laget som porsjonspaier som egner seg godt til en forrett. Du kan også lage denne paien i en stor paiform.
Til denne oppskriften trenger du 1 porsjon grunndeig eller ferdig paideig. Her finner du oppskrift på paideig.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
Paideig(Se link i ingress)
40g
Rucculasalat(Grovhakket)
2.5dl
Hvitost (Gulost)(revet)
100g
Norzola (Ost)(eller Normanna. Smuldret)
1dl
3stk
0.5ts
0.25ts
SLIK GJØR DU
Trykk deigen ut i store muffinsformer (gjerne de på plate). Bruker du ferdig paideig trykker du ut sirkler ca. 7 cm i diameter og dekker formene. Sett dem kjølig.
Fordel hakket rucola og begge ostesortene i paiskallene. Visp sammen crème fraîche, melk, egg, salt og pepper.
Hell eggeblandingen over fyllet og stek paiene ved 200 ° i ca. 30 minutter midt i ovnen.
Spis paiene varme og nystekte med salat til.