Ovnsbakt lyr med tomat og løk
Ovnsbakt lyr med tomat og løk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Ovnsbakt lyr med tomat og løk

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Ovnsbakt lyr med tomat og løk

Kjapp og enkel middag med lyr, tomat og løk som lages i ovn. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

2.6 (227 stemmer)
Mat i ovn er lettvint. Og med en stekeovn som blir fort varm, er det også hurtigmat.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
700g
Lyr(eller en annen hvit fisk uten skinn og ben)
1.5ts
1ts
Basilikum(eller timian)
4stk
2stk
1.5dl
Fiskebuljong(vann+terning)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær fisken i pene porsjonsstykker. Hell fiskebuljong i ildfast form og legg i fisken. Dryss den med salt, pepper og basilikum eller timian.

  2. Skjær tomatene i skiver og løken i tynne ringer, og legg det over fisken.

  3. Damp fisken midt i ovnen ved 180° i ca. 15 minutter til den er gjennomkokt.

  4. Potetmos er godt til denne retten.

Kjapp og enkel middag med lyr, tomat og løk som lages i ovn. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

2.6 (227 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN