Pai med bacon og ­soltørket tomat Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t 10min

Pai med bacon og ­soltørket tomat

nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t 10min

Pai med bacon og ­soltørket tomat

Pai med bacon og soltørket tomat Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

For å lage et magrere fyll, kan du bytte ut fløte med kesam og melk. Start med en ferdig paibunn, eller lag en fra bunnen av.      

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Trill ut paideigen og dekk formen i bunnen og godt opp langs kanten. Sett formen ­kjølig i minst 15 minutter.


  2. Bland kesam, melk og tom­ater, gjerne i blender. Rør inn eggene. Dekk paibunnen med revet ost, ha over eggblandingen og hell den over osten. Klipp bacon i små biter, som drysses oppå og fordel oliven over.


  3. Stek paien midt i ovnen 225° i ca. 30 minutter til den har satt seg. Server gjerne en salat til.

Pai med bacon og soltørket tomat Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN