Panert flyndre med spinat og ris
Panert flyndre med spinat og ris Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Panert flyndre med spinat og ris

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Panert flyndre med spinat og ris

God, enkel og sunn fiskerett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.6 (14 stemmer)
Sprøstekte flyndrefileter med ­dampet spinat er lett og lekker middag. Annen fiskefilet kan også tilberedes på samme måte.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
8stk
Fisk(Flyndrefileter, helst ferske. )
1stk
1ts
1stk
Smør(og olje, til steking.)
1pose(r)
1klype(r)
2dl
Byggryn(langkornet byggryn eller ris. )

SLIK GJØR DU

  1. Kok risen eller grynene etter ­anvisningen på pakken.

  2. Skyll spinaten og damp den i vannet som henger igjen i bladene. Spinaten faller raskt sammen. Sil av overflødig vann og smak til med salt, pepper og muskat.

  3. Visp sammen egg, salt og ­pepper. Dypp flyndrefiletene i ­blandingen og vend dem deretter i griljermel.

  4. Stek flyndrefiletene gylne i en blanding av smør og olje, ca. 2 ­minutter på hver side.

  5. Server fisken nystekt med spinat og ris eller gryn.

God, enkel og sunn fiskerett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.6 (14 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN