Panna cotta med polkagriser og bringebær
Panna cotta med polkagriser og bringebær Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
3t

Panna cotta med polkagriser og bringebær

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
3t

Panna cotta med polkagriser og bringebær

Panna cotta servert med polkagriser, ferske bringebær og sitronmelisse er en frisk avslutning på festmåltidet! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Panna cotta er lett å lage og smaker som fløyel. Her er desserten pyntet med knuste polkagriser.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Til servering

1pose(r)

SLIK GJØR DU

  1. La gelatinen ligge i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp fløte og sukker i en kjele. Ta gelatinen opp av vannet, klem vannet ut av platene og rør dem i fløten slik at de smelter.

  2. Avkjøl fløten litt. Rør i vaniljesukkeret.

  3. Fordel fløten i 6 porsjonsformer eller glass. Avkjøl i minst 3 timer.

  4. Server panna cotta gjerne med bær, knuste polkagriser og sitronmelisse.

Panna cotta servert med polkagriser, ferske bringebær og sitronmelisse er en frisk avslutning på festmåltidet! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN