Pannekaker med soppfyll Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Pannekaker med soppfyll

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Pannekaker med soppfyll

Saftige pannekaker fylt med sopp Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (2 stemmer)
Oppskrift på pannekakerøre finner du her.   

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1beger
Crème fraîche(med sjampinjong)
0.5ts
1stk
Bladpersille(evt. andre urter)

SLIK GJØR DU

  1.  1. Stek pannekakene.


  2. Skjær soppen i skiver. Rens og skjær løken i tynne skiver. Snitt purren.


  3. Brun soppen i smør i en stor stekepanne. Tilsett all løken. Fres på middels varme under omrøring til løken blir myk. Rør i crème fraîche, salt og pepper. La det koke i noen minutter.


  4. Fordel fyllet på 6–8 pannekaker. Rull sammen og legg dem i en ildfast form. Pensle dem med litt smeltet smør og sett dem i ovnen ved 225° i ca. 10 minutter.


  5. Strø over hakkede ferske urter og server gjerne en salat til.

Saftige pannekaker fylt med sopp Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN