Pannekaker med soppfyll Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Pannekaker med soppfyll

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Pannekaker med soppfyll

Saftige pannekaker fylt med sopp Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.5 (3 stemmer)
Oppskrift på pannekakerøre finner du her.   

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1beger
Crème fraîche(med sjampinjong)
0.5ts
1stk
Bladpersille(evt. andre urter)

SLIK GJØR DU

  1.  1. Stek pannekakene.


  2. Skjær soppen i skiver. Rens og skjær løken i tynne skiver. Snitt purren.


  3. Brun soppen i smør i en stor stekepanne. Tilsett all løken. Fres på middels varme under omrøring til løken blir myk. Rør i crème fraîche, salt og pepper. La det koke i noen minutter.


  4. Fordel fyllet på 6–8 pannekaker. Rull sammen og legg dem i en ildfast form. Pensle dem med litt smeltet smør og sett dem i ovnen ved 225° i ca. 10 minutter.


  5. Strø over hakkede ferske urter og server gjerne en salat til.

Saftige pannekaker fylt med sopp Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.5 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN