Pølser med ratatouille Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pølser med ratatouille

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pølser med ratatouille

Fargerike grønnsaker utgjør den klassiske retten ratatouille. Server med gode pølser. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Ratatouille er en provençalsk grønnsakstuing som passer fint til pølser.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Pølse(f. eks lammepølse eller chorizo)

Ratatouille

1stk
Paprika(rød)
1klype(r)
1klype(r)
1boks(er)
Tomat(hakket)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Finhakk hvitløk. Del løk, paprika, squash og auberginer i biter eller tynne skiver. Stek løk og auberginer i olje i 5 minutter. Tilsett resten av grønnsakene og stek videre i ca. 3 minutter.

  2. Rør inn tomatpuré og stek i noen minutter til. Rør inn tomater, eddik, sukker hakkede ureter, salt og pepper. La det småputre i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

  3. Stek pølser og server til ratatouillen.

Fargerike grønnsaker utgjør den klassiske retten ratatouille. Server med gode pølser. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN