Pølsesuppe
Pølsesuppe Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pølsesuppe

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pølsesuppe

Kjapp middag med pølse og tomat. Enkel rett alle vil like. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Pølser er greit å bruke i en suppe. Denne suppen er laget med hermetiske tomater og får god smak av oregano eller basilikum. Server suppen med en lettrømme eller matyoghurt.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
300g
Pølse(falukorv eller andre middagspølser)
1boks(er)
Tomat(hermetisk)
2stk
Kjøttbuljong(terning)
6dl
1dl
Yoghurt(matyoghurt)
1ts
Oregano(eller basilikum, tørket)
1bunt
Basilikum(fersk)
1klype(r)
1klype(r)
1stk
Brød(som tilbehør)

SLIK GJØR DU

  1. Stek renset og hakket løk og hvitløk i smør. Skjær pølsen i biter og stek den litt også.

  2. Bland hvetemelet i mat­yoghurten og ha det i.

  3. Tilsett det øvrige og la suppen trekke i 5 minutter.

  4. Smak til med urter, salt og pepper. Server gjerne med brød.

Kjapp middag med pølse og tomat. Enkel rett alle vil like. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN