
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Rabarbrasuppe
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Rabarbrasuppe
Oppskrift

Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.5 (29 stemmer)
Rabarbrasuppe kan du ha stående kald i kjøleskapet og bruke som dessert eller som drikke!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rens og skyll rabarbraen og skjær den i små biter. Kok opp vannet i en stor kjele og ha i rabarbrabitene, sammen med en del av sukkeret. Tilsett kanel, anis og vaniljestang som er splittet.
Kok rabarbraen til den er mør og suppen begynner å tykne. Rør av og til. Smak til med resten av sukkeret.(Forskjellige rabarbratyper krever mer eller mindre sukker).
Avkjøl suppen. La anis, kanel og vaniljestangen ligge i suppen så lenge som mulig, for å trekke ut smaken fra krydderet.
Server suppen lun eller avkjølt med vaniljekesam, rømme, vaniljeyoghurt, crème fraîche eller vaniljeis.
Oppskrift

Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.5 (29 stemmer)