Rabarbrasuppe
Rabarbrasuppe Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Rabarbrasuppe

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Rabarbrasuppe

rabarbrasuppe. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

3 (13 stemmer)
Rabarbrasuppe kan du ha stående kald i kjøleskapet og bruke som dessert eller som drikke!    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Rens og skyll rabarbraen og skjær den i små biter. Kok opp vannet i en stor kjele og ha i rabarbrabitene, sammen med en del av sukkeret. Tilsett kanel, anis og ­vaniljestang som er splittet.

    Kok rabarbraen til den er mør og suppen begynner å tykne. Rør av og til. Smak til med resten av sukkeret.(Forskjellige rabarbratyper krever mer eller mindre sukker).

    Avkjøl suppen. La anis, kanel og vaniljestangen ligge i suppen så lenge som mulig, for å trekke ut smaken fra krydderet.

    Server suppen lun eller avkjølt med vaniljekesam, rømme, vanilje­yoghurt, crème fraîche eller vaniljeis.

rabarbrasuppe. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

3 (13 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN