Raske ripsbærmuffins Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Raske ripsbærmuffins

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Raske ripsbærmuffins

Raske, men supergode ripsbærmuffins Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3 (71 stemmer)
Muffins hører med på sommerbordet. Disse smaker best nystekt.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret og hell i melken. Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett smøret. Bland mel, vaniljesukker, bakepulver. Rør det i eggedosisen.


  2. Hell røren i stødige muffinsformer eller sett papirformer i en muffinsplate.

  3. Fordel bær over hver muffins. Stek midt i ovnen ved 225° grader i 12–15 minutter.

  4. Avkjøl på rist og server med bær og siktet melis.

Raske, men supergode ripsbærmuffins Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3 (71 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN