Risotto med skalldyr og tomater
Risotto med skalldyr og tomater Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
40min

Risotto med skalldyr og tomater

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
40min

Risotto med skalldyr og tomater

Deilig risotto med skalldyr og tomat. Det tar litt tid men er så godt når det først er servert! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

Du kan gjøre retten enda mer mettende ved å tilsette terninger av fiskeboller eller -pudding. Server risotto med godt brød.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
1l
Fiskebuljong(vann+terning, kokende)
1boks(er)
Reker(og andre skalldyr i lake)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Varm oljen og fres løk og hvitløk i 1–2 minutter. Tilsett risen, rør godt om slik at riskornene blir godt dekket av olje.

  2. Spe med fiskebuljong litt om gangen under røring. Buljongen skal koke nesten helt inn mellom hver speing. Risen er ferdig etter 18–20 minutter, avhengig av ristype.

  3. Bland inn avsilte skalldyr og tomater og la det dampe med i 1–2 minutter.

Deilig risotto med skalldyr og tomat. Det tar litt tid men er så godt når det først er servert! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN