
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
40min
Risotto med skalldyr og tomater
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
40min
Risotto med skalldyr og tomater
Du kan gjøre retten enda mer mettende ved å tilsette terninger av fiskeboller eller -pudding. Server risotto med godt brød.
DETTE TRENGER DU
PERSONER3dl
1stk
1fedd
1ss
1l
Fiskebuljong(vann+terning, kokende)
1boks(er)
Reker(og andre skalldyr i lake)
10stk
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Varm oljen og fres løk og hvitløk i 1–2 minutter. Tilsett risen, rør godt om slik at riskornene blir godt dekket av olje.
Spe med fiskebuljong litt om gangen under røring. Buljongen skal koke nesten helt inn mellom hver speing. Risen er ferdig etter 18–20 minutter, avhengig av ristype.
Bland inn avsilte skalldyr og tomater og la det dampe med i 1–2 minutter.