Rosettbakkels
Rosettbakkels Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Rosettbakkels

nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Rosettbakkels

Deilige småkaker som hører julen til. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (56 stemmer)
Denne røren må være mager hvis du skal få fine kaker.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
1.5dl
1ts
Smør(smeltet)

SLIK GJØR DU

  1. Bland alt til en glatt røre. La røren stå og svelle i ca. 20 minutter. Varm smult.

    Dypp jernet først i smult og deretter i røren. Pass på så røren bare kommer opp til øverste ­kanten av jernet.

    Hold jernet i smult til kakene blir gylne. Ta dem forsiktig løs fra jernet med en gaffel. Avkjøl kakene på kjøkken­papir på rist.

    Oppbevar kakene i tett boks.

Deilige småkaker som hører julen til. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (56 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN