Saltimbocca med spinat– og parmesanpoteter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Saltimbocca med spinat– og parmesanpoteter

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Saltimbocca med spinat– og parmesanpoteter

Saltimbocca er en italiensk klassiker som lages med kalvekjøtt - i vår versjon bruker du svinefilet. Serveres med nydelige spinat– og parmesanpoteter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)
Denne retten blir gjerne laget med kalvefilet, men svinefilet smaker like godt. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Svinekjøtt(svineflatbiff, skåret i 8 tynne skiver)
8blad
Salvie(frisk)

Spinat- og parmesanpoteter

10stk
Potet(mellomstore)
1ts
80g
Parmesan(revet)
200g
Spinat(frisk)

SLIK GJØR DU

  1. Vask potetene godt. Skjær dem i båter. Bland potetbåtene med olje, krydder og parmesan.

  2. Legg potetblandingen på aluminiumsfolie og rull sammen sidene på folien til en kant. Legg pakken på grillen i ca. 20 minutter og rør i blandingen av og til. Når det er ca. 5 minutter igjen, legges spinatbladene over og vend inn.

  3. Bank skinkebiffene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Krydre med pepper. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver biff, fest med tannstikker.

  4. Pensle kjøttet med litt olje og grill dem i ca. 3 minutter på hver side. Snu kjøttet ofte. Server kjøttet med potetene.

Saltimbocca er en italiensk klassiker som lages med kalvekjøtt - i vår versjon bruker du svinefilet. Serveres med nydelige spinat– og parmesanpoteter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN