nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min
Saltstenger med sjokolade og peanøtter
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min
Saltstenger med sjokolade og peanøtter
SALT, SØTT OG SPRØTT: Saltstenger med sjokolade og peanøtter.
Foto: Per ErvlandSå enkelt - og så godt at de burde komme med en advarsel: Sterkt avhengighetsskapende!
Oppskriften er veiledende - og enkel å variere: Strø over det du synes er best.
For en spennende munnfull: Strø over «magisk sjokosmell» fra Idun, små sjokoladekuler som spraker i munnen.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smelt sjokoladen i vannbad.
Mens sjokoladen smelter hakker du peanøttene.
Strø over de hakkete peanøttene før sjokoladen har stivnet. Lager du mange, anbefaler vi å strø peanøtter over underveis - ikke vente til slutt.
Sett pinnene til avkjøling, for eksempel i kjøleskap, til sjokoladen stivner helt.
Dypp saltstengene i sjokoladen og legg dem på bakepapir.
Tips: Ha sjokoladen over i et smalt glass - så blir det mindre svinn.
SALT, SØTT OG SPRØTT: Saltstenger med sjokolade og peanøtter.
Foto: Per Ervland