Saltstenger med sjokolade og peanøtter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Saltstenger med sjokolade og peanøtter

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Saltstenger med sjokolade og peanøtter

SALT, SØTT OG SPRØTT: Saltstenger med sjokolade og peanøtter.

Foto: Per Ervland

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

elisabeth@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (14 stemmer)
Så enkelt - og så godt at de burde komme med en advarsel: Sterkt avhengighetsskapende! Oppskriften er veiledende - og enkel å variere: Strø over det du synes er best. For en spennende munnfull: Strø over «magisk sjokosmell» fra Idun, små sjokoladekuler som spraker i munnen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Smelt sjokoladen i vannbad. 

  2. Mens sjokoladen smelter hakker du peanøttene.

  3. Strø over de hakkete peanøttene før sjokoladen har stivnet. Lager du mange, anbefaler vi å strø peanøtter over underveis - ikke vente til slutt. 

  4. Sett pinnene til avkjøling, for eksempel i kjøleskap, til sjokoladen stivner helt. 

  5. Dypp saltstengene i sjokoladen og legg dem på bakepapir.

  6. Tips: Ha sjokoladen over i et smalt glass - så blir det mindre svinn. 

SALT, SØTT OG SPRØTT: Saltstenger med sjokolade og peanøtter.

Foto: Per Ervland

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

elisabeth@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (14 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN