Sjokoladeispai på sjokoladebunn Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
12min
totalt
2t

Sjokoladeispai på sjokoladebunn

nivå
Middels
aktiv
12min
totalt
2t

Sjokoladeispai på sjokoladebunn

Sjokoladeispai med sjokoladebunn er populært i alle aldere. Med Daim kuler er dette en garantert suksess. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Denne kaka må bare prøves! Du kan lage den noen dager før du får gjester, og la den tine litt før den serveres. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

1pose(r)
Daim strøssel(eller Non Stop)
130g
Smør(kaldt, i skiver)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Bland alle ingrediensene i en food processor og kjør raskt sammen til en deig. Trykk den ned i bunnen av en godt smurt form 24 cm i diameter, og litt opp langs kanten.

  2. Stek kaken midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter. Avkjøl helt. Løsne kanten av formen, ta den av og vask den og sett formen på plass igjen.

  3. La isen halvtine i ca. 20 minutter. Rør inn Non Stop eller Daim og fordel blandingen oppå kakebunnen. Frys inn igjen.

  4. Ta iskaken fram minst 10 minutter før servering. Pynt med noen daimkuler og friske bær. Sjokoladesaus er også godt til.

Sjokoladeispai med sjokoladebunn er populært i alle aldere. Med Daim kuler er dette en garantert suksess. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN