nivå
Middels
aktiv
12min
totalt
2t
Sjokoladeispai på sjokoladebunn
nivå
Middels
aktiv
12min
totalt
2t
Sjokoladeispai på sjokoladebunn
Denne kaka må bare prøves! Du kan lage den noen dager før du får gjester, og la den tine litt før den serveres.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bland alle ingrediensene i en food processor og kjør raskt sammen til en deig. Trykk den ned i bunnen av en godt smurt form 24 cm i diameter, og litt opp langs kanten.
Stek kaken midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter. Avkjøl helt. Løsne kanten av formen, ta den av og vask den og sett formen på plass igjen.
La isen halvtine i ca. 20 minutter. Rør inn Non Stop eller Daim og fordel blandingen oppå kakebunnen. Frys inn igjen.
Ta iskaken fram minst 10 minutter før servering. Pynt med noen daimkuler og friske bær. Sjokoladesaus er også godt til.