Sjokolademousse med bringebær og karamell Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t 30min

Sjokolademousse med bringebær og karamell

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
2t 30min

Sjokolademousse med bringebær og karamell

Sjokolademousse med bringebær og karamell Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.9 (5 stemmer)
Desserten kan du forberede tidlig, sett den kjølig til servering.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Bland alle ingrediensene til karamellsausen i en kjele. Kok forsiktig sausen i 10–15 minutter. Fordel sausen i 8 porsjonsskåler eller glass. La glassene stå kjølig i minst 2 timer gjerne til neste dag.

  2. Hakk melkesjokoladen og smelt den over vannbad. Pisk fløten til krem.

  3. Rør eggeplommer, et i gangen, i kremen. Rør i sjokoladen med lette tak.

  4. Fordel moussen over karamellsausen i glassene. Sett moussen kjølig.

  5. Server moussen med bringebær og sitronmelisse.

Sjokolademousse med bringebær og karamell Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.9 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN