Skotske havrebrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min

Skotske havrebrød

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min

Skotske havrebrød

Kjapt og lettlagd havrebrød Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (38 stemmer)
Brødet er raskt å bake, med bakepulver som hevemiddel. Kjempeenkle å røre sammen hvis du har glemt å kjøpe brød eller du får uventede gjester.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ts
50g
Smør(mykt)
0.5dl

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen alle tørre ingredienser i en bakebolle. Smuldre i smøret. Rør deigen sammen med melk og elt godt.

  2. Form brødet til to flate boller. Legg dem på bakepapir, og skjær et kryss i hver.

  3. Stek dem på nederste rille i ovnen ved 250° i ca. 12–15 minutter. Avkjøl på rist.

  4. Brødet smaker best samme dag som det er bakt.

Kjapt og lettlagd havrebrød Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (38 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN