nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Skrei i ovn med spinat og soppsaus
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Skrei i ovn med spinat og soppsaus
Her bruker vi dypfryst spinat som er grei å ha med å gjøre, den har dessuten frisk farge og god smak.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1pose(r)
Spinat(dypfryst)
1stk
Paprika(rød)
1pose(r)
Hvit sjampinjong (champignon)(soppsaus)
800g
Skrei(uten skinn og ben)
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Tin spinaten. Rens og skjær paprika i små terninger og bland den med spinaten. Smak til med salt og pepper. Hell blandingen i ildfast form.
Lag soppsausen etter anvisningen på posen.
Skjær fisken i porsjonsstykker, dryss dem med salt og legg dem på spinaten. Hell soppsausen over.
Bak retten midt i ovnen ved 180 ° i ca. 20 minutter til fisken er gjennomkokt. Server fisken i fatet med brød til.