Skrei i ovn med spinat og soppsaus
Skrei i ovn med spinat og soppsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Skrei i ovn med spinat og soppsaus

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Skrei i ovn med spinat og soppsaus

Ovnsstekt skrei med spinat, papprika og soppsaus Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

1.3 (3 stemmer)
Her bruker vi dypfryst spinat som er grei å ha med å gjøre, den har dessuten frisk farge og god smak.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pose(r)
Spinat(dypfryst)
1stk
Paprika(rød)
800g
Skrei(uten skinn og ben)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Tin spinaten. Rens og skjær paprika i små terninger og bland den med spinaten. Smak til med salt og pepper. Hell blandingen i ildfast form.

  2. Lag soppsausen etter anvisningen på posen.

  3. Skjær fisken i porsjonsstykker, dryss dem med salt og legg dem på spinaten. Hell soppsausen over.

  4. Bak retten midt i ovnen ved 180 ° i ca. 20 minutter til fisken er gjennomkokt. Server fisken i fatet med brød til.

Ovnsstekt skrei med spinat, papprika og soppsaus Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

1.3 (3 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN