Smuldrepai med rabarbra og jordbær Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Smuldrepai med rabarbra og jordbær

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Smuldrepai med rabarbra og jordbær

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.6 (6 stemmer)
Rabarbra og jordbær er en ypperlig smakskombinasjon, og du kan gjerne bruke rabarbra fra fryseren.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

3stk
Rabarbra(Stilker)
0.75dl

Tilbehør

1stk
Krem(Vispet krem eller is)

SLIK GJØR DU

  1. Mål opp mel, havregryn og sukker og ha det i en foodprosessor sammen med smøret. La maskinen gå til det blir en
    grynet masse.

    Rensk og skjær rabarbrastilkene i ca. 2 cm store biter. Bland med jordbær og ha det i en ildfast form.
    Strø over potetmel, sukker og ingefær. Ha fyllet i formen.

    Strø smuldredeigen over fyllet og stek ved 225° i 15–20 minutter.

    Vispet krem eller is smaker godt til den nystekte og varme paien

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.6 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN