Sopp med bakt Epoisse
Sopp med bakt Epoisse Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min

Sopp med bakt Epoisse

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min

Sopp med bakt Epoisse

Portobellosopp bakt myk i ovn med smeltet Epoisse-ost Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

5 (2 stemmer)
Epoisse er en smaksrik og kraftig ost som nesten er flytende. Bakt i ovn med Portobellosopp er dette en skikkelig god smårett. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ss
Epoisses(eller annen ost)

SLIK GJØR DU

  1. Fjern stilken og bak soppen i ovnen på 200 grader i omtrent 20 minutter. Legg i osten og sett den tilbake i ovnen til den såvidt smelter.

Portobellosopp bakt myk i ovn med smeltet Epoisse-ost Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

5 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN