Spagetti med småtomater, urter og olivenolje
Spagetti med småtomater, urter og olivenolje Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Spagetti med småtomater, urter og olivenolje

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Spagetti med småtomater, urter og olivenolje

Enkel pastarett med småtomater, friske urter, olivenolje og hvitløk. God og mettende middag som er rask å lage. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Enklere pastarett kan du ikke lage og den smaker utmerket med tomater. Bruk gjerne både gule og røde småtomater.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
400g
Cherrytomat(røde og gule)
1bunt
Basilikum(frisk)
1fedd
Hvitløk(finhakket)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

  2. Del tomater i to. Legg dem i en stor bolle og tilsett urter, olivenolje, hvitløk og eddik. Smak til med salt og pepper. Klem tomatene litt med en tresleiv.

  3. La spagettien renne av og bland med tomatrøren.

  4. Smak retten til med salt og pepper. Server pastaen nylaget med godt brød.

Enkel pastarett med småtomater, friske urter, olivenolje og hvitløk. God og mettende middag som er rask å lage. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN