nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Stekt kyllingfilet med rosmarinsaus
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Stekt kyllingfilet med rosmarinsaus
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (19 stemmer)
Du kan selvfølgelig lage denne sausen med frisk rosmarin, hvis du har det for hånden. Appelsinsaft og litt revet appelsinskall gir god sitrussmak. Smak deg fram, til du får så sterk appelsinsmak som du ønsker.
DETTE TRENGER DU
PERSONERRosmarinsaus
2fedd
1ss
1boks(er)
Tomat(knust)
1stk
Kyllingkraft (hønsebuljong)(terning)
1ss
1ss
1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Stek kyllingen i olje ca. 5 minutter på hver side og strø på salt og pepper. Kyllingen må være gjennomstekt.
Surr hvitløk i olje i en kjele. Hell tomatene og smuldre buljongterningen i pannen. Tilsett appelsin, sukker og rosmarin. La sausen trekke noen minutter og smak til med salt og pepper.
Server kyllingfileten med sausen, kokte poteter og agurk i staver.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (19 stemmer)