Stekt kyllingfilet med rosmarinsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Stekt kyllingfilet med rosmarinsaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Stekt kyllingfilet med rosmarinsaus

Kjapp, deilig og sunn middag med kylling og hjemmelaget rosmarinsaus. Foto: Allers forlag

Oppskrift

Vurdering

2.7 (19 stemmer)
Du kan selvfølgelig lage denne sausen med frisk rosmarin, hvis du har det for hånden. Appelsinsaft og litt revet appelsinskall gir god sitrussmak. Smak deg fram, til du får så sterk appelsinsmak som du ønsker.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Rosmarinsaus

1boks(er)
Tomat(knust)
1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Stek kyllingen i olje ca. 5 minutter på hver side og strø på salt og pepper. Kyllingen må være gjennomstekt.

  2. Surr hvitløk i olje i en kjele. Hell tomatene og smuldre buljongterningen i pannen. Tilsett appelsin, sukker og rosmarin. La sausen trekke noen minutter og smak til med salt og pepper.

  3. Server kyllingfileten med sausen, kokte poteter og agurk i staver.

Kjapp, deilig og sunn middag med kylling og hjemmelaget rosmarinsaus. Foto: Allers forlag

Oppskrift

Vurdering

2.7 (19 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN