Stuede fiskeboller med blåskjell Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Stuede fiskeboller med blåskjell

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Stuede fiskeboller med blåskjell

Smakfulle fiskeboller og blåskjell i en deilig hvit saus. Server med byggris, brokkoli eller fylt i terteskjell. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

1.5 (2 stemmer)
God middag til fire, gjerne med byggris eller fullkornris til. Du kan også fylle stuingen i terteskjell og servere den som forrett eller kveldsrett til åtte personer.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Saus

3.5dl
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Cayennepepper(smak til )
1ts
Timian(hakket)
1boks(er)
Fiskeboller(400 g )
1beger
Blåskjell(i lake)

SLIK GJØR DU

  1. Lag hvit saus. Smelt smør, rør inn mel og spe med melk. La sausen småkoke i minst 5 minutter, til den tykner. Smak til med salt, kajennepepper og timian.

  2. Sil laken fra fiskeboller og blåskjell og rør dem i sausen. La retten trekke på svak varme til alt er gjennomvarmt, cirka 5 minutter.

  3. Server retten til middag med byggris og brokkoli eller fylt i skjell som forrett eller kveldsrett.

  4. Varm terteskjellene etter anvisning på pakken og ­server fiskebollene i varme skjell.

Smakfulle fiskeboller og blåskjell i en deilig hvit saus. Server med byggris, brokkoli eller fylt i terteskjell. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

1.5 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN