nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Stuede fiskeboller med blåskjell
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Stuede fiskeboller med blåskjell
God middag til fire, gjerne med byggris eller fullkornris til. Du kan også fylle stuingen i terteskjell og servere den som forrett eller kveldsrett til åtte personer.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1boks(er)
Fiskeboller(400 g )
1beger
Blåskjell(i lake)
SLIK GJØR DU
Lag hvit saus. Smelt smør, rør inn mel og spe med melk. La sausen småkoke i minst 5 minutter, til den tykner. Smak til med salt, kajennepepper og timian.
Sil laken fra fiskeboller og blåskjell og rør dem i sausen. La retten trekke på svak varme til alt er gjennomvarmt, cirka 5 minutter.
Server retten til middag med byggris og brokkoli eller fylt i skjell som forrett eller kveldsrett.
Varm terteskjellene etter anvisning på pakken og server fiskebollene i varme skjell.